GS Spotguard spårsändaren kan du lita på!

Branschens bästa spårsändare

Om du vill veta om din motorcykel, bil, båt eller husbil/vagn har blivit förflyttad eller stulen, så hjälper Spotguard spårsändare dig. Försäkringsbolagen ger oftast någon form av försäkringsfördelar om Spotguard spårsändare är gömd i objektet!

Med GS Spotguard kan du få uppdaterad positionsdata till din mobiltelefon, samtidig vet du att Guard Systems larmcentral finns där om olyckan skulle vara framme.

Beställ din GS Spotguard redan idag!

Det kan även hända dig

Låt inte tjuven ta din båtsemester!

Att båtar och utombordsmotorer stjäls, händer tyvärr allt för ofta.
GS Spotguard spårsändare och Guard Systems larmcentral ser alltid till att hjälpa dig om olyckan skulle vara framme. Genom snabb åtgärd så minimerar vi både de ekonomiska och praktiska problemen för dig som kund.

Nästa gång kanske det händer dig?

Då kan vi hjälpa dig

Under 2015 anmäldes 13 200 bilstölder. Över 90% av dessa bilar blir aldrig återfunna.
Om någon skulle stjäla din bil, så låt GS Spotguard se till att din bil inte blir en del av statistiken. Med GS Spotguard återfinns över 90% av de bilar som blir stulna.

Ute på resa?

Husbilar stjäls som aldrig förr

Med GS Spotguard har du global täckning och genom Guard Systems nätverk av partnes kan vi genomföra sökoperationer i stort sett i hela Europa. Vår erfarenhet och täckningsområde är din säkerhet.

Se va du har dina värdesaker var du än är!

Position och översikt tillgänglig i App

Dina objekt är mobila, och det är du också! Därför har vi tagit fram en användarvänlig App för smartphone som ger dig den senaste positionen på dina objekt. Du får dessutom information om temperaturen, batteristatus mm.