If Försäkring

Samarbetet med GSGroup/Guard Systems med produkten Spotguard har gett ett bättre resultat än förväntat.

Guard Systems teknik för att återfinna stulna bilar har varit fantastiskt bra och stölderna av de bilmärken som är utrustade med spårsändare har minskat markant.

Förutom att leverera den riktiga teknologin för att bli leverantör till If så har GSGroup både lång erfarenhet och det professionella nätverket som är nödvändigt för att få resultat på de utmaningar med helstölder.

if_blue_rgb

 

Britt-Marie Stafhammar, Affärsutvecklare Produkt Privat, If Försäkring

Trygg-Hansa

Spårsändaren GS Spotguard är ett mycket effektivt verktyg för oss att hitta stulna fordon.

Med Guard Systems hjälp har fordon värda miljoner återfunnits. Vi har valt att rekommendera våra kunder Guard System för att försäkra oss om att de får professionell hjälp dygnet runt. Kostnaden för spårsändaren upplevs som mycket liten i förhållande till värdet på kundens fordon.

trygg-hansa

Stefan Brala, Produktspecialist Motor, Trygg-Hansa

Ramirent

GS Fleet är ett helt avgörande system för att kunna ha en uppföljning av service på våra maskiner.

GS Fleet ger oss också tillgång till all den dokumentation som myndigheterna kräver för att underhålla vår maskinpark. Vi använder också Spotguard spårsändare som ger oss möjligheten att återfinna våra maskiner om dem blir stulna. Vi är mycket nöjda med systemen med hänsyn till driften hos oss.

ramirent

 

Anders Lindbergh, Servicechef, Ramirent

Tamro AB

GS Fleet har utvecklats mycket genom tiderna vi har varit kund hos GSGroup/Guard Systems.

Tamro har kunnat påverka utvecklingen utifrån de branschspecifika behoven vi har bl.a. när det gäller temperaturövervakning och larmhantering. Dessa funktioner är avgörande för oss där kvalité och tryggheten knuten till våra produkter är avgörande.

tamro

 

Berndt Andersson, Transport och inköpschef, Tamro AB

SCT Transport AB

Vår fordonsflotta består av över 400 fordon, och GS Fleet har gjort det mycket lättare!

Vår fordonsflotta består av över 400 fordon, och GS Fleet har gjort det mycket lättare för vår trafik och underhållsavdelningen för att administrera fordonsflottan och för att kunna positionera våra fordon för logistiska ändamål.

sct

 

Peter Andersson, Equipment Manager, SCT Transport AB, SCT Transport AB